9 תשובות
כן אבל עם בננה
הולך?
שואל השאלה:
כן עם בננה זה טוב, אשמח לשמוע
מצרכים:
-בננה גדולה בשלה מאוד
-1/4 כוס שמן קנולה
-20 גרם חמאה מומסת (לטבעוניים: אפשר להמיר ב-2 כפות שמן קוקוס מומס)
-1/2 כפית תמצית וניל
-3 כפות סוכר
-1/2 כוס שיבולת שועל
1/2 כוס קמח לבן
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
קורט מלח (קמצוץ עם האצבעות)
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
1/4 כוס שוקולד צ'יפס מריר איכותי

אופן ההכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים בקערה בעזרת מטרפה/כף את כל החומרים לפי הסדר בו רשומים עד לתערובת אחידה ודביקה.
בעזרת כפית יוצקים עוגיות לתבנית ומשטחים אותן (יש להניח את העוגיות במרווחים אחת מהשנייה מאחר והעוגיות תופחות ומתרחבות בזמן האפיה).
-אופים בתנור במשך 20-25 דקות עד להזהבה ומוציאים מהתנור (העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות). מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי.
ממתי אתה עונה בכיר לעזאזל
HOH
זה מתכון שאני עושה קבוע לאחי כי הוא לא אוכל קמח והוא מת עליהם. לפעמים אני שמה תוספות מעניינות כמו שקדים, חמוציות, שוקולד לבן...
שואל השאלה:
ממש תודה:)
ויש עוד מתכון, שניסיתי פעם ויצא לי די מוצלח
בכייף מקווה שתאהב
רכיבים למאפינס בטטה-שיבולת שועל:
שיבולת שועל - 2 כוסות (מהירת הכנה)
בטטה - 375 גרם (מגוררת)
קמח - 3 כפות
זרעי פשתן - 1 כף
קינמון - 1 כף
אבקת אפייה - 2 כפיות
ביצה - 1 שלמה + 1 חלבון
חלב שקדים - 1 כוסות
יוגורט יווני - כוס
שמן קוקוס - 1 כף
אופן הכנה למאפינס בטטה-שיבולת שועל:
חממו תנור ל-180 מעלות, והכינו 6-12 מנג'טים מנייר עבה (בהתאם לגודל המאפינס שאתם רוצים).
לתוך קערה גדולה, הכניסו את כל הרכיבים מלבד הבטטה וערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
הוסיפו לקערה את הבטטה המגוררת וערבבו בשנית לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת כף, חלקו את התערובת בין המנג'טים, הניחו אותם על תבנית והכניסו לתנור למשך 25-30 דקות, או שקיסם שתכניסו למרכז המאפינס יצא נקי. הוציאו את התבנית מהתנור, צננו מעט והגישו