4 תשובות
של השף הלבן
שימי מים במקום חלב
רכיבים למוס שוקולד:
שוקולד מריר - 100 גר' (מינימום 60% מוצקי קקאו, גרוס)
מים - 90 מ''ל
קוביות קרח - חופן
אופן הכנה למוס שוקולד:
מזגו את המים לתוך סיר והרתיחו אותם.
העבירו את השוקולד לתוך הסיר וערבבו אותו עד שיקבל מרקם קרמי.
כעת קחו סיר אחר והכניסו לתוכו חופן קוביות קרח.
העבירו את השוקולד לקערה שיכולה להיכנס בתוך סיר מי הקרח, והניחו אותה בתוכו.
כעת נותר לכם רק לערבב במשך 2-3 דקות, עד שהשוקולד מקבל מרקם של מוס.
העבירו את מוס השוקולד לכוס והגישו. ניתן לקשט עם עלה נענע.
יש לי אייפון
את מודעת שהיא שאלה לפני חודש וחצי כן
חח
חחח רק עכשיו ראיתי שזה לפני חודש