4 תשובות
אפשרי , פחות טעים ופחות דביק ונוח.
זה יצא מגעיל
אפשר להכין גם עם פתיתים, לצורך העניין ..
ובתרגום לעברית פשוטה: לא ממש. אורז של סושי הוא אורז מסוג עגול ודי דביק ככה שהוא מתאים ביותר למטרה הזאת. רוב סוגי האורז שיש לנו בארץ מתהדרים דווקא בתכונה ההפוכה (של מה שנקרא 'אורז אחד אחד') ככה שזה ממש ממש לא הכיוון בסושי. (במקרה הכי גרוע -אבל ממש ממש מקרה 'חירום' כזה שחייך תלויים בסושי הייתי ממליצה להשתמש באורז יסמין שהוא יחסית דביק לעומת האורז הפרסי או הבסמטי).
ועוד הערה קטנה: לסושי מוסיפים חומץ אורז לתערובת האורז המוכן. במקרה והכנת (חד פעמי!!!) מאורז יסמין -לא להוסיף חומץ אורז כי הטעם ייצא זוועתי. ובאותה נשימה נציין שבעתיד בהכנת הסושי מאורז המתאים למטרה הזו נא להשתמש אך ורק בחומץ אורז ולא לאלתר חומץ סינתטי ושאר רעיונות ..!
ובתרגום לעברית פשוטה: לא ממש. אורז של סושי הוא אורז מסוג עגול ודי דביק ככה שהוא מתאים ביותר למטרה הזאת. רוב סוגי האורז שיש לנו בארץ מתהדרים דווקא בתכונה ההפוכה (של מה שנקרא 'אורז אחד אחד') ככה שזה ממש ממש לא הכיוון בסושי. (במקרה הכי גרוע -אבל ממש ממש מקרה 'חירום' כזה שחייך תלויים בסושי הייתי ממליצה להשתמש באורז יסמין שהוא יחסית דביק לעומת האורז הפרסי או הבסמטי).
ועוד הערה קטנה: לסושי מוסיפים חומץ אורז לתערובת האורז המוכן. במקרה והכנת (חד פעמי!!!) מאורז יסמין -לא להוסיף חומץ אורז כי הטעם ייצא זוועתי. ובאותה נשימה נציין שבעתיד בהכנת הסושי מאורז המתאים למטרה הזו נא להשתמש אך ורק בחומץ אורז ולא לאלתר חומץ סינתטי ושאר רעיונות ..!
לא אורז לסושי יש יותר אמילן מה שנותן טעם שונה מרקם ודביקוצ
באותו הנושא: