7 תשובות
למה כמעט כל המטבח המרוקאי מתבסס על דגים חריפים?
כל אחד ומה שהוא אוהב
אנונימית
כנראה בגלל שממש קר שם וזה מה שהיה.
כאילו זה מה שהיה אפשר לגדל.
אנונימית
כי אנחנו גרועים
חחח אין לי כוח לזה כבר
לא יש עוד הרבה דברים חוץ מזה
בגלל הקור ברוסיה אין אפשרות לגדל יותר מדי דברים, בטח שלא ירקות טריים וכו' (כלומר, לפני הטכנולוגיה של ימינו), אז הרוב זה דברים משומרים ומוחמצים וכפי שאמרת, מיונז ותפוחי אדמה
בגלל המזג אוויר זה מה שגדל שם למרות שזה לא רק תפוחי אדמה זה בעיקר ירקות שורש נגיד כמו בצל גזר וכאלה והמון המון דברים מדובדבנים