10 תשובות
כן אבל זה כי מוסיפים מלא סוכר חח
יש מצב
כע
נשבעת גם אני חושבת ככה.
יכול להיות כי גם עם ההמבורגר והציפס זה כזה טעים יותר וגם הקרח
כן, עד כמה שידוע לי הם מוסיפים ממתיקים ולא רק קולה. אם תשימי לב כשמוזגים תוכלי לראות שזה פעם אחת חום (קולה) ופעם אחת שקוף, כנראה מים ממותקים.

עריכה:
אוקיי, מסתבר שטעיתי. בקישור יש הסבר על זה בכתבה של מאקו.
שואל השאלה:
מהה?! מוסיפים עוד סוכר לקולה שגם ככה יש בה מלא?!
אנונימי
בושה!!
כן אבל זה לא בגלל הסוכר..גם קולה זירו יותר טעים במקדונלדס
הסיבה היא שמקדונלדס היא רשת גדולה ובינלאומית שקונים שם את הקולה כתרכיז כזה והמכונה סוגשל מכינה אתזה בעצמה...היא מדללת אתזה במים..אז לרוב בגלל שזה לא הכי מדוייק בריכוזים הקולה יוצאת בטעם שונה מהרגיל..הרבה פעמים זה יותר טעים אבל לפעמים זה גם יוצא דליל מדי וכו
גם לי