2 תשובות
8 עגבניות בשלות בגודל בינוני.
בצל 1 לבן קצוץ בגודל בינוני.
3 שיני שום כתושות.
3 כפות שמן זית.
כף אחת עלים קצוצים טריים של אורגנו.
כף אחת סוכר.
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה.
קורט מלח.
קורט פלפל שחור גרוס.
בצל 1 לבן קצוץ בגודל בינוני.
3 שיני שום כתושות.
3 כפות שמן זית.
כף אחת עלים קצוצים טריים של אורגנו.
כף אחת סוכר.
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה.
קורט מלח.
קורט פלפל שחור גרוס.
שמה שמן מטגנת בצל עד ששחום, שמה את העגבניות לרבעים מערבבת שמה תבלינים - פפריקה, שום, פלפל שחור, אורגנו/בזיליקום (לא חובה), סוכר, מלח מערבבת טוב עם השמן, דקה אחת ושמה מים לפי העין שלא יהיה דליל מידי ולא סמיך מידי, נותנת לזה על אש קטנה רבע שעה שהסיר מכוזה והופפ רוטב פסטה מושלם, שופכת את הפסטה לבפנים מערבבת טוב ופסטה טעימה חמה ומוכנה
אנונימית
באותו הנושא: