10 תשובות
קחי סכין קטנה ותרטיבי במים חמים, ותתחילי לעבור בעדינות על הדפנות של העוגה להפריד אותה מהתבנית
אנונימית
בצדדים תחתכי עם סכין ואז יצא לך בקלות . (ואז העוגה תיפרד מהתבנית)
לתבול 5 שניות במים חמים וישתחרר (עם התבנית)
אפשר מתכון לעוגה? אני מחפשת בכל מקום מתכון לעוגות מוס
שואל השאלה:
חח תקשיבי שאני בדיוק כמוך, שנה חיפשתי תמתכון ולא היה בשום מקום
בתחתית של העוגה את שמה 100 גרם חמאה מומסת עם חבילה שלמה מפוררת של אוראו ומשטחת את זה על התבנית וזה הבסיס של העוגה.
בזמן שזה במקפיא את מכינה את המוס עצמו, תיכנסי ליוטיוב ותרשמי עוגת 8 הטעמים, הבלילה של העוגה הזו, זו הבלילה של העוגת מוס אוראו רק שאת צריכה להוסיף לבלילה חבילה וחצי ( שזה שש שקיות) של אוראו מפורר לחתיכות קטנות קטנות.
את המוס את שמה מעל הבסיס ומכניסה למקפיא ללילה שלם. (המוס יוצא קצת נוזלי וזה בסדר)
יום אחרי את פשוט שמה מעל העוגה גנאש שזה חצי חבילה של שמנת מתוקה וחבילה אחת של שוקולד מריר.

*ממליצה לך להכין את העוגה ברינג כי העוגה יוצאת גבוהה יחסית.
*תקפיאי אותה להרבה זמןן כי אני הקפאתי אותה רק בלילה ויום אחרי שלקחתי אותה לאיזשהו מקום היא ממש נמסה לי.
* ואת בטח אחר כך לא תדעי איך לשחרר את העוגה מהתבנית אז פשוט תקחי סכין תתבלי אותו במים חמים ותחתכי מסביב לעוגה מבלי שזה יפגע
בעוגה.
*ואם לא באלך עוגת מוס אוראו יש מתכון לעוגת מוס ממש טובה תכתבי עוגת טיפטופים.

בהצלחה :)
אם את לא מבינה משהו תשלחי לי והעזור לך..
אנונימית
וואי את מלכה תודה!! אני אכין את זה בקרוב ואגיד לך איך יצא תודה רבה
שואל השאלה:
בכיף :)
אנונימית
שואל השאלה:
היא יצאה טעימה ברמותת הבעיה היחידה היא שהיא נמסה יחסית מהר, אם זה לבית אז אין בעיה לחתוך ולהחזיר למקרר אבל אם צריך לקחת את העוגה לאזשהי מקום אז חייב להוסיף את הגלטין שאומרים בסרטון ביוטיוב.
אבל סך הכל העוגה יצאה באמת מושלמת
אנונימית
שמחה לשמוע:)
היי איך העוגה יצאה? היא טעימה?
באותו הנושא: