תשובה אחת
מצרכים:
1 כוס שקדים (שהושרו במים במשך הלילה)
2-3 כוסות מים מסוננים
אופציה: 1 תמר יבש מגולען

אופן ההכנה:
*משרים את השקדים במשך הלילה בקערה עם מים וקולפים. ( אם רוצים לזרז את התהליך משרים את השקדים במים רותחים, ואז ניתן לקלפם תוך חצי שעה בערך)
*טוחנים בבלנדר את השקדים עם 1 כוס מים מסוננים במשך דקה, עד שנוצרת מחית סמיכה
מוסיפים 1-2 כוסות מים נוספות (אם משתמשים בתמר מוסיפים גם אותו למערבל), וממשיכים לערבל עוד מספר שניות..
*מאחסנים בצנצנת סגורה במקרר
מקווה שעזרתי! (: