6 תשובות
לוקחת פיתה או לחם שמה גבינה צהובה וחמאה ומכניסה לטוסטר וחביתה שוברת ביצה שמה שמן על מחבת ושמה את הביצה
אנונימית
טוסט:
שתי פרוסות של גבינה צהובה
ופרוסת לחם
לשים את הלחם בין הגבינות ולטוסטר
וחביתה.. מסובך מידי-_-
שתי פרוסות של גבינה צהובה
ופרוסת לחם
לשים את הלחם בין הגבינות ולטוסטר
וחביתה.. מסובך מידי-_-
לוקחים 2 פרוסות לחם, את מורחת על זה רסק עגבניות/קטשופ, אני ממליצה על רסק עגבניות ושמה פרוסה וחצי של מוצרלה/גבינה צהובה מעל
מכניסע לטוסטר נייר אפיה ומעל את הטוסט וסוגרת, מדי פעם תפתחי לבדוק אם מוכן עד שהגבינה נמסה ויש פסים צהובים- חומים על הלחם
את גם יכולה להוסיף תוספות לטוסט- עגבניות, תירס ...
מכניסע לטוסטר נייר אפיה ומעל את הטוסט וסוגרת, מדי פעם תפתחי לבדוק אם מוכן עד שהגבינה נמסה ויש פסים צהובים- חומים על הלחם
את גם יכולה להוסיף תוספות לטוסט- עגבניות, תירס ...
את לוקחת שתיי פרוסות לחם מכנסה בניהם את גבינה עצובה מכנסה לטוסטר וזהו יש לך טוסט
שואל השאלה:
תודה לכולם!
תודה לכולם!
אנונימית
לוקחים 2 פיצות שמים קטשופ דל שומן מדביקים אחד על השני ושמים על המחבת ל20 שניות מוציאים שמים שליחט של שמן ושורפים תבית. סתם חחח עניתי ככה כי ראיתי שעזרו לך שימי מה שבא לך אפשר ריק אפשר עם תירס זיתים פסטו תפאנד זיתים קטשופ הכל
באותו הנושא: