17 תשובות
הכל כבר יש ממה שאני אוהבת.
תירס, עגבניות, חצילים.

מעניין אם הייתה תוספת של מלפפון, איך זה היה מרגיש.

בכל מקרה מעדיפה שיוסיפו גבינה צהובה כי זה עושה את זה יותר טעים.
שוקולד
אופמרייזים קטנים כאלה
טונהה אין בכולן
פיצות קטנות על הפיצה.
וואו
בשר קובא זה הדבר שהטחונים אוכלים זה דבר מפחיד
שואל השאלה:
אני הייתי רוצה לנסות אבוקדו מעל
הפיצה! 2 דברים טעימים בטירוף ביחד זה שילוב מנצח
הכנתי פיצה בבית עם אבוקדו
פסיכי וממכר. אל תתחילו!
שואל השאלה:
חחח אז עכשיו אני חייבת לנסות
לאא! תצילי את עצמך!

דרך אגב אם כבר, ממליצה לאכול את הפיצה ולמרוח מעליה טיפה גבינה לבנה/לבאנה אם את אוהבת. זה משתלב מדהים עם האבוקדו והבצק והגבינה (עם הפיצה בקיצור)
אננס
ציפס(?)
גראס
אנונימית
חזה אווז.
לא תמיד יש
יש שןקולד
בשרים למיניהם