5 תשובות
לוקחים פסטה
שמים במים רותחים
ממשיכים להרתיח קצת
מוצאים
שמים פסטו
בון אפטיט
אנונימי
לוקחים פסטה ושמים פסטו אפשר לשדרג ולשים גם פסטרמה
פשוט תעשי אנטיפסטי
http://www.baba-mail.co.il/recipes/recipe.aspx?source=app&recipeid=154
רכיבים לפסטו:
בזיליקום - 1 צרור (גדול, עלים בלבד, שטופים ומיובשים)
שיני שום - 3 (בינוניות)
צנוברים - חופן (קטן)
גבינת פרמז'ן - עד כוס (מגורדת וטרייה)
שמן זית - 2-3 כפות
אופן הכנה לפסטו:
קצצו את השום יחד עם מעלי הבזיליקום.
ברגע שהתערובת קצוצה, הוסיפו עוד קצת עלי בזיליקום והמשיכו לקצוץ. (לאסוף ולקצוץ. לאסוף ולקצוץ.)
בשלב זה השום והבזיליקום אמורים להיות קצוצים היטב.
כאשר השום והבזיליקום קצוצים היטב, הוסיפו כמחצית מהצנוברים וקצצו שוב הכול ביחד.
הוסיפו את יתר הצנוברים והמשיכו לקצוץ.
כעת, הוסיפו מחצית מהפרמז'ן וקצצו.
השגיחו כי אתם קוצצים את הפרמז'ן יחד עם הצנוברים, השום והבזיליקום.
הוסיפו את שארית הפרמז'ן והמשיכו לקצוץ.
סך כל הקיצוץ, לא אמור לעלות על 20 דקות.
בסופו של דבר, התערובת תהפוך דקיקה, כך שכל המרכיבים ייראו כמו תערובת ל"עוגה" של בזיליקום.
העבירו את "העוגה" לקערה קטנה. הוסיפו 2-3 כפות שמן זית.
ממש לפני ההגשה, ערבבו את השמן והפסטו ליצירת המרקם המושלם.