3 תשובות
פחות
פחות
אני אומרת מניסיון
אני אומרת מניסיון
זה לא העניין של הקלוריות, ברגע שאין בו גלוטן, זה נספק טוב יותר בגוף והגוף מעכל את זה נכון ..כי גלוטן זה כמו דבק וזה מה שנדבק לגוף ולכן קשה להוריד את מה שהכנסנו..
יש לחם ללא שמרים , הוא מעולה, צריך להתרגל בהתחלה, אבל עם הזמן הוא ממש מעולה למערכת העיכול ומי שלא רוצה להשמין. הוא מקמח מלא ללא סוכר וללא שמרים של ד"ר מארק זה נמצא בחנויות הטבע- ברגע שיש סוכר ושמרים ועוד עם קמח ובמיוחד קמח לבן- ישר זה גורם לתסיסה במעיים ולבטן להתנפח- בגוף זה ממש כמו שמכינים סופגניה... לדעתי מי שרוצה לשמור על משקל ועל הבריאות, זה הלחם המומלץ. (אני מבינה בתזונה...)
יש לחם ללא שמרים , הוא מעולה, צריך להתרגל בהתחלה, אבל עם הזמן הוא ממש מעולה למערכת העיכול ומי שלא רוצה להשמין. הוא מקמח מלא ללא סוכר וללא שמרים של ד"ר מארק זה נמצא בחנויות הטבע- ברגע שיש סוכר ושמרים ועוד עם קמח ובמיוחד קמח לבן- ישר זה גורם לתסיסה במעיים ולבטן להתנפח- בגוף זה ממש כמו שמכינים סופגניה... לדעתי מי שרוצה לשמור על משקל ועל הבריאות, זה הלחם המומלץ. (אני מבינה בתזונה...)
אנונימית