התחברות
הרשמה
עשיתי עכשיו בצק לפיצה ויש לו קצת מרקם של פימו (לפני ההתפחה) זה בסדר?
25 באוגוסט 2018, 19:49
מאפים
פיצה
אוכל איטלקי
בצק
מתכונים
תשובה אחת
תכסי אותו בשקית ושמיכה תתני לו חום והוא יתפח טוב
x
xoxo_ gossipgirl
באותו הנושא:
אתמול עשיתי סקוואטים מה לאכול עכשיו פיצה או מנה חמה?
מידע על פימו - מה זה פימו, מה עושים איתו ואיפה אפשר לקנות אותו?
כמה אמור לעלות פימו?
אפיית פימו במיקרוגל - האם ניתן לאפות פימו במקרוגל? (במקום בתנור) ולכמה שניות או דקות?
זמן ההכנה של פימו בתנור - כמה זמן פימו צריך להיות בתנור? איך אפשר לדעת מתי להוציא את היצירה?
הכנת פימו - איך מכינים פימו?
מה עושה פימו לרך יותר? איך מרככים פימו?
מקומות לקניית פימו - איפה בדרך כלל מוכרים פימו וקישוטים לפימו וכל הדברים?
ריכוך של פימו - איך אני יכולה לרכך פימו?
קניית פימו ברשת - איפה אפשר לקנות פימו ופלסיטיקים וכל הדברים להכנת פימו באינטרנט (חוץ מאיביי)?
הכנת פימו בסיר - מישהו אמר לי שאפשר להכין פימו בסיר, אז אני אשמח לדעת אם זה נכון ואיך, כי בתנור אסור לי, ואני לא יכולה ללכת לחברות שלי כל הזמן.