3 תשובות
חתיכת בשר טעימה ולשים על הגריל.
יש לזה שם..
המבורגר;)
חחח
יש לזה שם..
המבורגר;)
חחח
מוזלי(בלי גרנולה, פרי אחד או שתיים (או יותר פשוט לא שלמים, אפשר להוסיף קינמון)
חביתה (עם תרד וואוו)
שיבולת שועל (מים, נגיעת חלב שקדים בלי סוכר, פירות יער וקינמון, את יכולה להוסיף כפית דבש אמיתי, סילאן אמיתי או מייפל אמיתי אם זה ממש לא טעים לך)
בטטה בתנור עם חזה עוף
שעועית ירוקה כרובית וברוקולי (פשוט טעים חח)
פסטה מקישוא/זוקיני (תכתבי zucchini pasta ביוטיוב)
פרוסת לחם עם טונה/רבע אבוקדו
ויש עוד מלאמלא
חביתה (עם תרד וואוו)
שיבולת שועל (מים, נגיעת חלב שקדים בלי סוכר, פירות יער וקינמון, את יכולה להוסיף כפית דבש אמיתי, סילאן אמיתי או מייפל אמיתי אם זה ממש לא טעים לך)
בטטה בתנור עם חזה עוף
שעועית ירוקה כרובית וברוקולי (פשוט טעים חח)
פסטה מקישוא/זוקיני (תכתבי zucchini pasta ביוטיוב)
פרוסת לחם עם טונה/רבע אבוקדו
ויש עוד מלאמלא
אנונימית
רכיבים לחטיף תמרים:
שקדים - 1 כוס (או אגוזים , אפשר לערבב ביניהם)
דובדבנים מיובשים - 1 כוס (או פירות יבשים אחרים)
תמרים מג'הול - 1 כוס (12-15 יחידות)
אופן הכנה לחטיף תמרים:
הכינו תבנית מלבנית בגודל 20x20 ס"מ ורפדו אותה בנייר אפייה.
הכניסו את כל הרכיבים של המתכון אל מעבד המזון, הפעילו בפולסים קלים עד שהתמרים ימעכו. (דאגו שהשקדים יגרסו קלות ויתאחדו עם התמרים והפירות היבשים).
הניחו נייר אפייה נוסף על משטח העבודה שלכם והעבירו אליו את כל תכולת התערובת שבמעבד המזון בעזרת מרית.
הניחו את נייר האפייה שבתבנית מעל ורדדו בעזרת מערוך את התערובת לגודל של התבנית.
הניחו את נייר האפייה בתבנית חזרה והכניסו לקירור למשך כ-60 דקות למיצוק.
לאחר מכן, הסירו בעדינות את הנייר העליון וחתכו לקוביות או אצבעות, אחסנו בקופסה אטומה או הגישו לשולחן.
שקדים - 1 כוס (או אגוזים , אפשר לערבב ביניהם)
דובדבנים מיובשים - 1 כוס (או פירות יבשים אחרים)
תמרים מג'הול - 1 כוס (12-15 יחידות)
אופן הכנה לחטיף תמרים:
הכינו תבנית מלבנית בגודל 20x20 ס"מ ורפדו אותה בנייר אפייה.
הכניסו את כל הרכיבים של המתכון אל מעבד המזון, הפעילו בפולסים קלים עד שהתמרים ימעכו. (דאגו שהשקדים יגרסו קלות ויתאחדו עם התמרים והפירות היבשים).
הניחו נייר אפייה נוסף על משטח העבודה שלכם והעבירו אליו את כל תכולת התערובת שבמעבד המזון בעזרת מרית.
הניחו את נייר האפייה שבתבנית מעל ורדדו בעזרת מערוך את התערובת לגודל של התבנית.
הניחו את נייר האפייה בתבנית חזרה והכניסו לקירור למשך כ-60 דקות למיצוק.
לאחר מכן, הסירו בעדינות את הנייר העליון וחתכו לקוביות או אצבעות, אחסנו בקופסה אטומה או הגישו לשולחן.
באותו הנושא: