3 תשובות
זה לא שאני מומחית במשקה חלבון או משהו אבל אם זה יתחמם לטמפ מעל 42 מעלות או משהו כזה תהיה דנטורציה לחלבון (כמו שמבשלים ביצה והיא מתקשה לצורה שונה) ואז זה יכול לשנות את המבנה המרחבי של החלבון שאין לי מושג כמה זה עושה הבדל בתוצאה של המשקה חלבון אבל זה כעיקרון מה שיקרה
שואל השאלה:
למי שיודע, התהליך הזה משפיע איכשהו ? מה זה עושה ? פשוט כואב לי הגרון בגלל זה חיממתי
למי שיודע, התהליך הזה משפיע איכשהו ? מה זה עושה ? פשוט כואב לי הגרון בגלל זה חיממתי
אנונימי
כעיקרון אני חושבת שאתה יכול כי זה רק משנה את הסדר של החומצות אמינו והגוף גם ככה מפרק אותן אחר כך אחת מהשניה אבל כמו שכבר אמרתי אני לא מומחית לזה אז אני לא יכולה להגיד לך 100%