8 תשובות
לא צריך לטגן את המלאווח לפני
פשוט תשאירי את המלאווח כמה דקות בחוץ שיפשיר בקטנה
שואל השאלה:
אני לא מוצאת את הרוטב פיצה. איך להכין עם רסק עגבניות שיהיה טעים? פשוט רסק או להוסיף משהו?
אנונימית
אני בדרך כלל שמתי רק רסק. את יכולה להוסיף בזיליקום, סוכר, אורגנו, שמן זית ושום כתוש.
חותכים עגבניה מלפפון ובצל שמים בקערה ומתבלים עם טיפה שמן זית לימון וטיפה מלח בתאבון
להפשיר את המלאווח (ממש בקטנה רק שלא יהיה קפוא מדי)
לשים רוטב עגבניות
גבינה
תוספת שאת אוהבת
7 דקות בתנור
מלאווח
רסק/רוטב לפיצה
גבינה
תוספות
להכניס לתנור
לוקחים מלאווח מורחים רוטב פיצה שמים גבינה צהובה זיתים מה שבאלך ומכניסים לתנור