77 תשובות
שוקו
אנונימית
חביתה
אנונימי
להטריל בסטיפס
אנונימית
מטוס מנייר
פנקייק לפי מתכון.
סטייק וכבד אווז
שירים
סמים חוח
סתם לאדעת
סתם לאדעת
קטעי כתיבה
וחביתה עם עלים
וחביתה עם עלים
קורנפלקס עם חלב
עוגה במיקרו?
זה הדבר הכי מושקע שאני יודע להכין, זה לא פרסום עצמי, זה פשוט להראות לכם.
זה העמוד שלי אגב.
זה העמוד שלי אגב.
פיצה כזאת כמו של מסעדות
לדלג
ציור
טריקולד
מים אבל בכוס
סלט ועיצובים
סיכומים למבחן !
עוף ותפ"א בתנור
קינוחים
אה ואוריגמי של פסנתר
אה ואוריגמי של פסנתר
ספגטי בולונז- לא בעל פה אבל.
אנונימית
כלום
אני גרועה בהכל
אני גרועה בהכל
עוגת יומולדת
עוגה
משחק מחשב
קורנפלקס ומרק נמס בכוס
קפה של מסעדות
עוגת קומות וקפקייקס עים שוקולד נוזל בפנים
לצייר בעיקרון
אבל מבחינת אוכל חביתה -_-
אבל מבחינת אוכל חביתה -_-
צנים
ידעתי פעם לעשות ברבור מאוריגמי למרות שיש סגנונות שונים, היום.. בערך כלום.
עריכה: אולי ברכה מושקעת מאוד אם נחשב
עריכה: אולי ברכה מושקעת מאוד אם נחשב
טוסט
סושי
סושי
פילמני אבל אני מכינה אותם שונה וטעים רצח
יודע להכין הכל.. רק צריך לראות את המתכון.
בכ"מ הדבר הכי מושקע שיצא לי להכין זו גלידה ערבית מסורתית אני מניח.
תהליך של בערך 11 שעות. לא מסובך ממש אבל כן ארוך והייתי עייף מת..
בכ"מ הדבר הכי מושקע שיצא לי להכין זו גלידה ערבית מסורתית אני מניח.
תהליך של בערך 11 שעות. לא מסובך ממש אבל כן ארוך והייתי עייף מת..
עוגות שכבות, פאי, מקרונים, פחזניות, קוסקוס, חמין.. עוד מלא..
בכללי אני ממש טובה בבישול ואפיה
בכללי אני ממש טובה בבישול ואפיה
תאכלס הכל.
אני ממש טובה בלהכין/לאפות אוכל
והכי טוב שלי הייתה עוגת חד קרן 5 שכבות ועל שכבה בצבע שונה
אני ממש טובה בלהכין/לאפות אוכל
והכי טוב שלי הייתה עוגת חד קרן 5 שכבות ועל שכבה בצבע שונה
חביתה
פרקליט השטן
"זה לא פרסום עצמי , זה פשוט .. להראות לכם".
ובקישור רשום "תלחצו פה ותקבלו אייפון חינם"
xd
ואני מוכשרת בהכנת חביתה
"זה לא פרסום עצמי , זה פשוט .. להראות לכם".
ובקישור רשום "תלחצו פה ותקבלו אייפון חינם"
xd
ואני מוכשרת בהכנת חביתה
אנונימית
מקרונים (העוגיות)
מרק בטעם עוף
סופרשפית אני
סופרשפית אני
סרטוני אנימציה
למצ** לחבר שלי..
אנונימית
פסטה שמנת פטריות טבעונית
חביתה
ציורים של כל מיני דמויות
שקשוקה
כל אוכל,
אני ממש טובה בבישול
אני ממש טובה בבישול
אדיטים ועיצובים ^-^
וואו לפני כמה שנים הכנתי לאח שלי בריסטול ענק ממלא דפים ושמתי מלא תונות וברכות ענקיות ליום הולדתו וגם באחד מימי ההולדת שלו הכנתי לו עוגה הכי מושקעת שהכנתי עם שוקולדים והכל
אסונות
פסטה רוזה
עוגה כזאת עם כמה שכבות
עוגה כזאת עם כמה שכבות
סנוויץ ומי בשאלות החמות? מפתיע-_-
מקרונים (בשפה של היום: פסטה)
כל אלה שכתבו מאכלים אני מתנדב להיות השופט ולבחון אתכם
לצייר עם האייפד
פנקייק
סלט עם גבינה
חביתה, אני יודעת להכין רק טוסט וחביתה.
קאפקייק טעימים ממש
לקום מהמיטה
איך אתה תמיד בשאלות החמות??? *בשוק*
קריקטורה לא מושקעת אך מובנת של הארי פוטר
ביצת עין
פופקורן במיקרוגל....אני לא שורף אותו!!!!
עוגה
זרע,
אני משקיע מלא לפני הסקס
אני משקיע מלא לפני הסקס
אני מציירת אם נחשב
אנונימית
ברבור מנייר
אנונימית
שיעורי בית
טוסט
אני יודעת להכין מרקים, דגים מסוגים שונים ובתיבולים שונים, כל מיני דברים אפויים כמו ירקות ומאק אנד ציז, עוגות ועוגיות למיניהן וכל זה
אני בוכהה אמאלה התגובות פה זה פיפי
אני מאתגרת את עצמי כל פעם מחדש.
פעם אני מזמינה את המשפחה המורחבת לארוחת סושי שהכנסתי,פעם להמבורגר שהכנבתי מאפס כולל לחם והכל.
משצנה,אנמ אוהבת לאתגר את עצמי
אני מאתגרת את עצמי כל פעם מחדש.
פעם אני מזמינה את המשפחה המורחבת לארוחת סושי שהכנסתי,פעם להמבורגר שהכנבתי מאפס כולל לחם והכל.
משצנה,אנמ אוהבת לאתגר את עצמי
נס קפה
אורז מוקפץ עם ירקות
אני קורא לזה "ציור"
מתכון לקובה אדומה -
מצרכים:
למילוי:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
כוס פטרוזיליה קצוצה
בצל גדול קצוץ דק
מלח ופלפל
1/2 כפית בהרט
לכופתאות הסולת:
3 כוסות סולת
1 כוס מים
1.5 כפית מלח
למרק האדום:
3-4 סלקים
1 בצל גדול קצוץ
5 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
2 כפות גדושות רסק עגבניות
4 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית בהרט
כפית מלח לימון או מיץ משני לימונים
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
1. ראשית, מבשלים את הסלקים עם הקליפה! במים עד ריכוך, ומניחים להם להתקרר בצד. מקלפים, ופורסים אותם לחצאי פרוסות.
2. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה.
3. מכינים את הסולת: מעבירים לקערה את הסולת והמלח, ובהדרגה שופכים את כוס המים, עד שמתקבלת עיסה רכה, יציבה וחלקה. מניחים לעיסת הסולת לנוח מספר דקות.
4. בינתיים מכינים את המרק האדום: בסיר גדול ושטוח מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן. לאחר שהוא מזהיב, מוסיפים את הסלרי וממשיכים לטגן. מוסיפים את רסק העגבניות ואת הסלקים הפרוסים. מערבבים היטב. מוסיפים מים, מלח ופלפל שחור, בהרט ומביאים לרתיחה.
5. בזמן שמביאים את המרק לרתיחה, מכינים את הקובות. מרטיבים את הידיים, קורצים כדור מתוך עיסת הסולת ומשטחים על כף היד. שמים מן המילוי במרכז העיגול השטוח, וסוגרים את הקובה.
6. מכניסים את הקובות למרק רק כאשר המים רותחים.
לאחר שהקובות בסיר, בודקים מליחות המרק ורק אז מוסיפים את מלח הלימון (או מיץ משני לימונים) וכף סוכר. מבשלים כ-40 דקות.
*ישנה אפשרות להמיר במילוי צמחוני (שושנה באבאי):
קוצצים 2 בצלים גדולים, ומטגנים במחבת עם מעט שמן. לאחר הזהבה, מוסיפים 6 שניצלי-טבעול קצוצים דק וכוס פטרוזיליה קצוצה למחבת. מערבבים. מתבלים עם מלח ופלפל.
מכבים את האש, ומצננים.
מצרכים:
למילוי:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
כוס פטרוזיליה קצוצה
בצל גדול קצוץ דק
מלח ופלפל
1/2 כפית בהרט
לכופתאות הסולת:
3 כוסות סולת
1 כוס מים
1.5 כפית מלח
למרק האדום:
3-4 סלקים
1 בצל גדול קצוץ
5 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
2 כפות גדושות רסק עגבניות
4 כוסות מים
מלח ופלפל שחור
1/2 כפית בהרט
כפית מלח לימון או מיץ משני לימונים
1 כף סוכר
אופן ההכנה:
1. ראשית, מבשלים את הסלקים עם הקליפה! במים עד ריכוך, ומניחים להם להתקרר בצד. מקלפים, ופורסים אותם לחצאי פרוסות.
2. מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה גדולה.
3. מכינים את הסולת: מעבירים לקערה את הסולת והמלח, ובהדרגה שופכים את כוס המים, עד שמתקבלת עיסה רכה, יציבה וחלקה. מניחים לעיסת הסולת לנוח מספר דקות.
4. בינתיים מכינים את המרק האדום: בסיר גדול ושטוח מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן. לאחר שהוא מזהיב, מוסיפים את הסלרי וממשיכים לטגן. מוסיפים את רסק העגבניות ואת הסלקים הפרוסים. מערבבים היטב. מוסיפים מים, מלח ופלפל שחור, בהרט ומביאים לרתיחה.
5. בזמן שמביאים את המרק לרתיחה, מכינים את הקובות. מרטיבים את הידיים, קורצים כדור מתוך עיסת הסולת ומשטחים על כף היד. שמים מן המילוי במרכז העיגול השטוח, וסוגרים את הקובה.
6. מכניסים את הקובות למרק רק כאשר המים רותחים.
לאחר שהקובות בסיר, בודקים מליחות המרק ורק אז מוסיפים את מלח הלימון (או מיץ משני לימונים) וכף סוכר. מבשלים כ-40 דקות.
*ישנה אפשרות להמיר במילוי צמחוני (שושנה באבאי):
קוצצים 2 בצלים גדולים, ומטגנים במחבת עם מעט שמן. לאחר הזהבה, מוסיפים 6 שניצלי-טבעול קצוצים דק וכוס פטרוזיליה קצוצה למחבת. מערבבים. מתבלים עם מלח ופלפל.
מכבים את האש, ומצננים.