6 תשובות
תלוי במתכון יש מתכונים שזה ממש משנה את הטעם
שואל השאלה:
במתכון של בצק של סברינה
במתכון של בצק של סברינה
אנונימית
וואי אני מתלבות, לא ניסיתי אבל עם כמה שאני מבינה במתכונים מהסוג הזה אני חושבת שזה טיפה בעייתי
מתלבטת*
שואל השאלה:
רשום שניתן להחליף את החלב בחלב סויה ואת החמאה במרגרינה זה נראלך יצא טעים ככה?
רשום שניתן להחליף את החלב בחלב סויה ואת החמאה במרגרינה זה נראלך יצא טעים ככה?
אנונימית
אם רשום אז לא רשום סתם אני אישית שומרת כשרות ומפרידה בשר וחלב אז אם אתם אוכלים בשרי הייתי עושה את זה פרווה תנסה ותכין עוד קינוח קטן לגיבוי כמו סתם עוגת שוקולד פשוט אני חושבת שזה יכול לצאת טעים (ברור שחלבי יהיה יותר טעים)
באותו הנושא: