5 תשובות
שופכת את מה שיש בשקית
מוסיפה תבלינים
4 כפות שמן
2 כוסות מים רותחים
מכסה
מחכה 5 דקות
מערבבת מחכה עוד חמש דקות
בתיאבון
קרדיט לי חחח
רכיבים:1 שקית קוסקוס (350 דקם)
3 כוסות (מדידה) מים רותחים
2 כפות שמן (או שמן זית)
1/4 כפית מלח
מעט פלפל שחור

בקערה גדולה מערבבים קוסקוס, שמן, מלח ופלפל.
יוצקים פנימה את המים ומכסים בצלחת עבה.
ממתינים 5 דקות, פותחים ומערבבים קלות את הקוסקוס.
מחזירים את הצלחת וממתינים 7-10 דקות נוספות.
פותחים ומפרידים בעדינות את הגרגרים בעזרת מזלג.
משאירים פתוח כ-2 דקות ומגישים לצד מרק.

קרדיט לfoodisgood
אמור להיות הוראות הכנה מאחורי השקית
אני מכינה ככה-
שופכת את זה בקערה או סיר
שמה שמן ומערבבת עד שהשמן נוגע בכל הקוסקוס
שמה איזה תבלין שבא לי
מערבבת
מים חמים שיהיו מעל הקוסקוס
מכסה עם משהו מעל
מחכה כמה דקות וזהו.

אני לא מכינה את זה על הגז כאילו
לוקחים קערה גדולה,שופכים את הקוסקוס,מוסיפים 3 כפות שמן,כפית וחצי מלח,מערבבים עד לתוצאה אחידה,מוסיפים 2 וחצי כוסות מים חמים,מערבבים כדקה,מכסים עם מכסה לחמש דקות,מורדים את המכסה,מערבבים דקה,בתיאבון
אנונימית