9 תשובות
קטשופ, שמנת, עגבניות
שמנת פסטו הכי טעים לדעתי ומיוחד .. אבל גם שמנת פטריות זה טעים רצח
גבינה בולגרית
עגבניות פסטו גבינה צהובה פיטריות
פסטו
רוטב עגבניות
שמנת
גבינה צהובה
וואו פשוט שמנת פטריות.
עגבניות (לא רוטב עגבניוצ... ממש פרוסות של עגבניות) עם בולגרית
אני חותכת עגבניות רכות ושמה במחבת עם קצת שמן זית. בדגש על קצת ואז נותנת להן להשחים טיפה ומוחצת איתן עם הדבר הזה שמוחצים איתו פירה ואז מוסיפה שמנת יחד עם בצל מטוגן ופטריות אבל זה לא חובה זה רק יוסיף טעם ומרקם פחות נוזלי. תנסי את זה, זה ממש טעים. כשהעגבניות במחבת תכסי עם מכסה
אנונימית
פסטו או שום ושמן זית