9 תשובות
מטגנים שניצל.
אה לול
10 דקות רבע שעה
אה לול
10 דקות רבע שעה
10-15 דקות
בערך 10 דקות , רבע שעה
עדיף לטגן
שואל השאלה:
חחח לא זה שניצל קפוא^
חחח לא זה שניצל קפוא^
אנונימית
15 דקות
בערך 15 דקות.. פשוט תסתכלי כל כמה דקות עד שהוא נהיה זהוב.. ברגע שהוא נהיה זהוב תוציאו אותו.
שואל השאלה:
אין לי אופציה לטגן אני אשרוף את הבית
אין לי אופציה לטגן אני אשרוף את הבית
אנונימית
אם הוא קפוא אז שמים אותו דקה ביקרו ושמים בתנור למשו כמו 20 דקות ובאמצע הופכים אותו
אנונימית
באותו הנושא: