8 תשובות
מדיום ריר הכי טוב
מעל זה הרגת את הבשר
בשר טוב צריך להיות עסיסי ולשמור את המיצים
לא גוש פחם
אבל אל תאכל בלאו (נא). תיתן לשומן להנמס ולהספחג טעמים
מדיום ריר הוא ורוד עם מרכז עמוק שכמעט אדום. אנטריקוט הכי טוב לצריבה בחום מקסימלי עד לצבע הזה. ואז לתת לו להרגע 10 דקות בתנור ב70-80 מעלות
מעל זה הרגת את הבשר
בשר טוב צריך להיות עסיסי ולשמור את המיצים
לא גוש פחם
אבל אל תאכל בלאו (נא). תיתן לשומן להנמס ולהספחג טעמים
מדיום ריר הוא ורוד עם מרכז עמוק שכמעט אדום. אנטריקוט הכי טוב לצריבה בחום מקסימלי עד לצבע הזה. ואז לתת לו להרגע 10 דקות בתנור ב70-80 מעלות
שואל השאלה:
אין תנור
רק על האש
תנור זה מוקצה
כמה זמן להכין כל צד?
איך אני יודע שזה ורוד עם מרכז כמעט אדום כשאני רואה רר את הבחוץ
אין תנור
רק על האש
תנור זה מוקצה
כמה זמן להכין כל צד?
איך אני יודע שזה ורוד עם מרכז כמעט אדום כשאני רואה רר את הבחוץ
אנונימי
חבל שאין תנור זה עוזר למיצים להספג בצורה מאוזנת
אין זמן מדויק, זה בישול לא אפייה, זה לפי הרגשה
זה חום מקסימלי, ואתה נותן שוק לכל כיוון. בגלל שאין תנור אולי תרצה להתעסק עם המעלות שיתבשל בפנים אני לא יודע. אני לא יודע איך זה להכין סטייק בלי תנור
איך אתה יודע? אתה חותר את הבשר. אתה לא יכול לדעת בלי לחתוך
בכל מקרה אחרי הצריבה לא אוכלין ישר הבשר צריך להתאזן. חכה 10 דקות מחוץ למנגל
אין זמן מדויק, זה בישול לא אפייה, זה לפי הרגשה
זה חום מקסימלי, ואתה נותן שוק לכל כיוון. בגלל שאין תנור אולי תרצה להתעסק עם המעלות שיתבשל בפנים אני לא יודע. אני לא יודע איך זה להכין סטייק בלי תנור
איך אתה יודע? אתה חותר את הבשר. אתה לא יכול לדעת בלי לחתוך
בכל מקרה אחרי הצריבה לא אוכלין ישר הבשר צריך להתאזן. חכה 10 דקות מחוץ למנגל
שואל השאלה:
איך לכוון מעלות?
זה מנגל-גחלים
איך לכוון מעלות?
זה מנגל-גחלים
אנונימי
אז חשיפה ישירה לאש
עם רשת
תדאג שהגחלים יהיו אדומים
זה סטייק זה קשוח. אתה צריך לתת לזה שריפה טובה טובה
עם רשת
תדאג שהגחלים יהיו אדומים
זה סטייק זה קשוח. אתה צריך לתת לזה שריפה טובה טובה
שואל השאלה:
ברור עם רשת
חשיפה ישירה לאש?לא אמורים לתת לו להתבשל מהחום של הגחלים?בלי אש
ברור עם רשת
חשיפה ישירה לאש?לא אמורים לתת לו להתבשל מהחום של הגחלים?בלי אש
אנונימי
לא, ישר לאש
זה לא איזה עוף מסכן
זה לא איזה עוף מסכן
שואל השאלה:
אוקיי תודה חחח
אוקיי תודה חחח
אנונימי