תשובה אחת
מצרכים
לבצק
כוס קמח
2 ביצים
כוס חלב
מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל

למריחה:
נוטלה
ריבת חלב
סוכריות
קוביות חלבה


אופן ההכנה
מחממים מחבת שטוחה עם תחתית עבה, אני משתמשת במחבת הפלא,
שמים את כל המצרכים לבצק בקערה ומערבבים עד שנוצרת עיסה דלילה ללא גושים,
חשוב לשים לב:
אם העיסה יצאה סמיכה מידיי יש להוסיף חלב ואם היא יצאה דלילה מידיי מוסיפים קמח, המטרה היא להגיע לעיסה דלילה ונוזלית ללא גושים.
לוקחים מצקת של מרק ממלאים אותה בעיסה ויוצקים לתוך מחבת הפלא.
בטח יצא לכם לראות איך מכינים קרפ צרפתי בקניון הם יוצקים את העיסה ובעזרת כלי עץ בצורת t הם משטחים אותו והופכים אותו לדק, עגול וגדול, אני מצאתי שיטה מעולה שתעשה בדיוק את אותה העבודה, פשוט מאוד משתמשים עם תחתית המצקת.
יוצקים את העיסה למרכז המחבת ועם תחתית המצקת מורחים בצורה עיגולית את העיסה עד שהיא הופכת לקרפ עגול גדול ודק כמובן נותנים לקרפ כמה שניות ובעזרת מרית הופכים אותו, מחלקים אותו לחצי מורחים על החצי שוקולד או ריבת חלב מפזרים סוכריות, פצפוצי שוקולד, קוביות חלבה ובעצם כל מה שעולה על רוחכם.
מקפלים משני הצדדים ויוצרים צורת משולש.