6 תשובות
טחינה
סויה
יש המון מקורות לסידן שהם לא חלב :
ברוקולי,טחינה(בטחינה מלאה יש הרבה סידן),שקדים,כרוב, תפוזים,תאנים מיובשות,תרד,אבקת חרובים,טופו,שעועית,כל הירקות הירוקים,חלב סויה.
את יכולה להכין חלב שקדים בבית או לקנות, אני ממליצה על חלב סויה או שקדים של חברת "the bridge bio" כי הם פחות מעובדים ויותר בריאים מחברות אחרות
ברוקולי,טחינה(בטחינה מלאה יש הרבה סידן),שקדים,כרוב, תפוזים,תאנים מיובשות,תרד,אבקת חרובים,טופו,שעועית,כל הירקות הירוקים,חלב סויה.
את יכולה להכין חלב שקדים בבית או לקנות, אני ממליצה על חלב סויה או שקדים של חברת "the bridge bio" כי הם פחות מעובדים ויותר בריאים מחברות אחרות
אני מבינה את זה , גם לי יש את זה, אני ממליצה לך על חלב סויה אבל יש בטעמים וכל זה, יש חלב סויה רגיל, עם מתיקות מופחתת ,וניל או שוקו ויש מלא סוגים של זה, גם שיש שקדים ואורז .
שואל השאלה:
תודה לכולם!
תודה לכולם!
חלב סויה לשוקו זה מעולה(אבל חלב סויה לבד זה חמוץ! רק עם שוקו)
באותו הנושא: