4 תשובות
נראה לי שכן פשוט זה ירגיש שומני כזה...
לא יודעת איך להסביר את זה בגלל שהאחוזי שומן גבוהים יותר זה יהיה קצת שונה
אבל בעיקרון זה אותו דבר
לא יודעת איך להסביר את זה בגלל שהאחוזי שומן גבוהים יותר זה יהיה קצת שונה
אבל בעיקרון זה אותו דבר
כן
כן
עשיתי את זה ויצא ממש טעים
עשיתי את זה ויצא ממש טעים
כן עושים עם שמנת להקצפה . אני תמיד עושה!
להפך צריך שמנת להקצפה כזו שאין בה מתיקות.
להפך צריך שמנת להקצפה כזו שאין בה מתיקות.
באותו הנושא: