3 תשובות
בצל, שום, שמנת לבישול, פלפל שחור מלח אפשר אגוז מוסקט, ואפשר פיטריות
אנונימית
מחממים סיר, שמים שמן ומחכים שיתחמם, קוצצים בצל לקוביות קטנות ומטגנים עד שמזהיב
אחרי שהבצל מזהיב מוסיפים את השמנת ומשאירים עד שירצח, מוסיפים מלח פלפל
אם את רוצה עם פטריות מוסיפים את הפטריות או בהתחלה אם את רוצה שהן יהיו מטוגנות או אחרי שהשמנת רותחת אם את רוצה שהן יהיו מבושלות
ככה אני מכינה
אחרי שהבצל מזהיב מוסיפים את השמנת ומשאירים עד שירצח, מוסיפים מלח פלפל
אם את רוצה עם פטריות מוסיפים את הפטריות או בהתחלה אם את רוצה שהן יהיו מטוגנות או אחרי שהשמנת רותחת אם את רוצה שהן יהיו מבושלות
ככה אני מכינה
שואל השאלה:
יש תחליף לאגוז מוסקט?
יש תחליף לאגוז מוסקט?
באותו הנושא: