3 תשובות
אכלתי ערגליות בכל תצורה אפשרית.
בקיץ בבסיס היה 40 מעלות אז זה היה נעשה רותח והיינו אוכלים את זה ככה.
בחורף היה יורד שלג וזה היה קופא מתחת ל0 והיינו אוכלים את זה קרחון.
בקיץ בבסיס היה 40 מעלות אז זה היה נעשה רותח והיינו אוכלים את זה ככה.
בחורף היה יורד שלג וזה היה קופא מתחת ל0 והיינו אוכלים את זה קרחון.
נשמע מעניין
בהחלט אנסה את זה מתישהו
בהחלט אנסה את זה מתישהו
כל בוקר אני חושבת על האופציה של לאכול ערגליות קפואות או חמות
באותו הנושא: