14 תשובות
לא זה גם לא בריא
גם אחרי האפייה זה לא בריא.
גם אני עשיתי את זה פעם.
וגם בן אנד ג'ריס עושים את זה, יש להם גלידה של קוקי דו.
למען האמת קצת מוזר, אבל אני מכירה עוד מישהי שאוהבת אז את לא היחידה.
שואל השאלה:
לא שאלתי אם זה בריא או לא כי ברור שזה לא בריא זה מלא סוכר רק שאלתי אם זה מוזר
אנונימית
יש בבלילה ביצים, זה לא מגעיל אותך?
עניתי, יש לבן אנד ג'ריס ליין של גלידה שנקראת בצק עוגיות,
יש מלא אנשים שאוהבים את זה, אני הייתי אחד מהם.
את אחת שמבינה עניין
ראיתי באינסטגרם סרטון אוכל שמתחיל ב "גם אתם אוהבים את בצק העוגיות לפני העוגיות? המתכון הזה בשבילכם"
אז לא רק את חח
א. יש מקומות בחול שמוכרים כמו גלידה אבל זה בצק עוגיות
ב. יש לזה מתכונים מיוחדים אם את מכינה עם ביצים ועניינים זה כבר על גבול המסוכן זה כמו שתשתי ביצה חיה
ג. זה מוכר ממש חח
טיפ לכל אלו שאומרים בגלל הביצים שזה לא בריא, תאפו את הקמח על 120 מעלות לשעה ואז תעשו עם הקמח האפוי את הבלילה, מנטרל הכל וחוקי לאכילה לגמרי. בשביל זה זה נועד
יש מלא מתכונים של איך לעשות כזה לא עם ביצים חיות. בארצות אחרות מוכרים את זה וזה ממש פופולרי.
בעיקרון תנסי להכין את המתכונים המיוחדים כי בביצים חיות יש מלא חיידקים לא טובים וזה.

הא, וגם אני ממש אוהב את זה
כן, וחוץ מזה זה לא בריא
זה לא בריא זה יעשה לך סתימה במעיים
אם היא תכין לפי מתכון מיוחד ולא סתם בלילה שצריך לאפות
זה לא יעשה סתימה במעיים כי זה המתכון ובחול הם אוכלים את זה כמו גלידה