2 תשובות
קמח מצות יכול ברוב המקרים להיות תחליף לפירורי לחם.
אני משתמשת בקמח מצות בפסח:
כציפוי לשניצלים שנטבלו קודם בביצה.
כתוספת לעיסת קציצות בשר טחון.
כציפוי לכרובית מאודה קלות במים רותחים, טבילה בביצה טרופה, וטיגון מהיר של כרובית משני הצדדים (מעדן).
ניתן לשלב בקציצות ירק מעט קמח מצה.
אני משתמשת בקמח מצות בפסח:
כציפוי לשניצלים שנטבלו קודם בביצה.
כתוספת לעיסת קציצות בשר טחון.
כציפוי לכרובית מאודה קלות במים רותחים, טבילה בביצה טרופה, וטיגון מהיר של כרובית משני הצדדים (מעדן).
ניתן לשלב בקציצות ירק מעט קמח מצה.
לי
הנה פירוט לאחד מאפשרויות מתכוני ה"טיגונים" שהצעתי קודם:
כרובית מטוגנת:
• מפרקים את הכרובית לפרחים ומכניסים לסיר מים רק עד רתיחה.
•מוציאים למסננת, ממליחים ומפלפלים את הפרחים.
לוקחים פירורי קמח מצה, מערבבים עם מלח, פלפל ופפריקה (מתוקה או חריפה)
• טורפים ביצה בקערה
• טובלים כל פרח כרובית בביצה הטרופה, ואז בקערת הפירורים והתבלינים ומשם- ישר לטיגון קצר עד שמזהיב מהצדדים.
מעדן!
כרובית מטוגנת:
• מפרקים את הכרובית לפרחים ומכניסים לסיר מים רק עד רתיחה.
•מוציאים למסננת, ממליחים ומפלפלים את הפרחים.
לוקחים פירורי קמח מצה, מערבבים עם מלח, פלפל ופפריקה (מתוקה או חריפה)
• טורפים ביצה בקערה
• טובלים כל פרח כרובית בביצה הטרופה, ואז בקערת הפירורים והתבלינים ומשם- ישר לטיגון קצר עד שמזהיב מהצדדים.
מעדן!
לי