השאלה היא: עלי הבצל, שבהם השתמשו החוקרים בניסוי, נקטפו מצמחי בצל ממקור גנטי זהה. מהי החשיבות בהקפדה על אחידות המקור הגנטי של הצמחים בניסוי?
ועוד שאלה אחת אם מישהו יודע אותה: .קבע על פי התוצאות שהתקבלו בניסוי שערכו החוקרים איזו תמיסת מלח היא איזוטונית (שוות-ריכוז) לתמיסה הפנימית בתאים של עלי הבצל. הסבר את קביעתך.
השאלה הראשונה - בגלל שתוצאות הניסוי לא יהיו אמינות אם יקחו ממקורות גנטיות שונות בגלל שיכול להיות שההשפעה של הניסוי על צמח גנטי אחד יהיה שונה על ההשפעה של צמח גנטי אחר