6 תשובות
דווקא תכין עם סוכר כי זה מר
ומה הקשר שוקו
שים פשוט חצי כפית רק כדי לשבור מרירות
זה עניין של טעם
לא חייב..
2 כפיות נס מים רותחים עד שהכוס כמעט מלאה ושליכט של 2.5 סמ חלב מעל

אל תכין עם סוכר, זה נותן לזה טעם של שוקו
מרתיח מים, לוקח כוס, שם נס, שם סוכר, מים רותחים עד אמצע הכוס, חלב עד כמעט הסוף
שם כפית נס, שם כפית סוכר, שם חצי מים וחצי חלב.
מרתיח מים חמים
בנתיים בספל אתה שם כפית של נס קפה ועם כפית סוכר או בלי בכלל
מוסיף מים חמים
וחלב
לרוויה