7 תשובות
נראה לי ששמעתי פעם משהו בסגנון, משהו שקשור לסידן...
נופ. קליפת התפוד בעצם סופגת סידן, כי זה משהו שהיא תמיד עושה כשורש (בין היתר גם הצמח של התפוד צריך את זה, אבל זה לא משנה כרגע), אבל סידן לא יכול לברוח דרך השרירים, הבשר ושכבות העור עד לקליפת התפוד. תצטרכי לשים את הקליפה על העצם עצמה כדי שהוא ישאב את הסידן, והוא לא יסיים את התהליך לרמה של מכה קטנה וזה נשבר אחרי לילה אחד, זה תהליך מאוד איטי.
אגב, זה עדיין כואב, באותה רמה בדיוק. לא מומלץ.
שואל השאלה:
היי. איך אתם יודעים את זה? אתם יכולים להסביר?
אמרתי, התפוד סופג סידן מהאדמה באופן טבעי אחרי הכל, סידן זה מינרל. צמח התפוד (שכחתי את השם שלו), צורך הרבה מאוד מינרלים, והעיקרי, סידן. כלומר, התפוד תמיד מנסה למצוא סידן, כי הוא שורש. החלק שאחראי על ספיגת הויטמינים היא הקליפה, וזה למה כששמים אותה על העצם, היא נחלשת. אגב, זה יעבוד גם על ביצה, שהקליפה שלה היא 100% סידן, אבל אפדר גם להשתמש בחומצה.
שואל השאלה:
.
אנונימית
שואל השאלה:
התכוונתי איך אנשים יודעים שזה נכון שזה קורה...