4 תשובות
פסטה זה בכללי משמין עם כבר אז עם רוטב עגבניות
עגבניות
עגבניות
רוב הסיכויים שרוטב עגבניות משמין יותר. אבל זה תלוי גם לאיזה רוטב, אם זה רוטב עגבנות שמגיע מרסק עגבניות שמכיל סוכר אז ברור שזה ישמין-כי גם ככה מוסיפים שמן.. אבל אפשר לעשות מגביות טריות וטבעיות ויש גם רסק עגבניות טבעי- ללא סוכר שזה פחות משמין ויותר בריא.. לגבי שמן זית-אם זה רק פסטה מבושלת שמזליפים שמן זית מעל , בקטנה, זה סבבה ואפילו בריא. יש דברים שווק השילוב עם שמן מועיל יותר.. מבחינת תזונתית- כמו פחממות.. אלא אפ כן מוסיפים עוד מלא דברים לרוטה עם השמן זית..
אנונימית
באותו הנושא: