21 תשובות
כן יותר טוב אפילו, לא מעובד
ההבדל היחיד ששמים שם מלחים וסוכר
ההבדל היחיד ששמים שם מלחים וסוכר
כן זה יוצא יותר טעים
אבל תוסיף קצת שמנת ומלח
אבל תוסיף קצת שמנת ומלח
אנונימית
שואל השאלה:
אנונימית איזה שמנת להוסיף? לבישול? אין לי):
אנונימית איזה שמנת להוסיף? לבישול? אין לי):
אנונימי
אז שים חלב במקום שמנת, אותו טעם בערך...
וטעים רצח.
וטעים רצח.
אני שמה שמנת רגילה לא יודעת זה עדיין עובד
אנונימית
שואל השאלה:
איפה מערבבים עם השמנת רגילה? כאילו כמו אשל וכאלה?
איפה מערבבים עם השמנת רגילה? כאילו כמו אשל וכאלה?
אנונימי
שואל השאלה:
תכתבי פה את השלבים בבקשה אני פחות יודע איך
תכתבי פה את השלבים בבקשה אני פחות יודע איך
אנונימי
פשוט שמים יחד עם העגבניות מערבבים ומבשלים
אנונימית
שואל השאלה:
אוקיי אני אעדכן איך יצא לי, תודה!
אוקיי אני אעדכן איך יצא לי, תודה!
אנונימי
אבל לא כולם אוהבים רוזה ^
זה ממש טעים אבל בכל אופן, יש מתכונים בגוגל
בהצלחה!!
זה ממש טעים אבל בכל אופן, יש מתכונים בגוגל
בהצלחה!!
כולם אוהבים רוזה!!!
אח ואמא שלי לא..
איזה מוזר זה איך אפשר שלא
איזה מוזר זה איך אפשר שלא
זה לא יוצא טעם של רוזה
זה טעם שונה
זה טעם שונה
אנונימית
איך טעם שונה? שמנת + עגבניות זה רוזה
לא יודעת, הם מוזרים.
אבל יותר טוב, כל הסיר לך :)
אוף השאלה הזאת עשתה אותי רעבה.
אבל יותר טוב, כל הסיר לך :)
אוף השאלה הזאת עשתה אותי רעבה.
גם אותי אוף
למה פסטה זה כזה משמין?
למה פסטה זה כזה משמין?
אבל רסק עגבניות ועגבניות זה לא אותו הדבר
לא יודעת בקיצור לי זה לא יוצא אותו הטעם
לא יודעת בקיצור לי זה לא יוצא אותו הטעם
אנונימית
כי צריך לתבל אותן מן הסתם במלח, סוכר, פפריקה
עזבי משמין, למה אני כזאת עצלנית שלא תכין לעצמה אוכל למה?
כמובן.
טוב אני בדיליי של נצח, מה עשית בסוף?
טוב אני בדיליי של נצח, מה עשית בסוף?
באותו הנושא: