9 תשובות
שואל השאלה:
אף פעם לא הכנתי פסטה לבד
מרתיחים מים ורק אז שמים את הפסטה
מתחילים להכין את הרוטב כשהפסטה "אל דנטה" ומכניסים קצת ממי הבישול של הפסטה לתוך הרוטב, סוג של מסורת איטלקית
בעיקרון, את מרתיחה מים (בקומקום או על הגז) ואז מוסיפה פסטה, ותלוי ברוטב
מים ופסטה בסיר אחד
בסיר השני כל רוטב שמתחשק לך
שואל השאלה:
רוטב עם עגבניות , שום , בצל ופלפל חריף
תכיני קודם פסטה כי זה יותר זמן. אחרי כמה דקות תתחילי לבשל את הרוטב, כשהפסטה מוכנה תוציאי, תסנני ועל זה שימי את הרוטב המוכן.
אני מכינה קודם פסטה ואז בזמן שזה במסננת אני מכינה את הרוטב אבל את יכולה להכין גם במקביל איך שבא לך, ותשימי בסיר מים רותחים תכניסי את הפסטה ותדליקי את הגז
שואל השאלה:
ואחרי שהפסטה מוכנה מסננת ואז מוסיפה את זה לרוטב?
נכון