9 תשובות
גפילטע פיש
גפילטע פיש
אינגרה של האתיופים, גחנון של התימנים, גפילטפיש (שכחתי של מי)
מופלטה
לא קרה לי עדיין שלא אהבתי
שואל השאלה:
היילי צודק יש אנשים שעושים ג'חנון עם טעם לוואי.
ויש ג'חנון טעים.
היילי צודק יש אנשים שעושים ג'חנון עם טעם לוואי.
ויש ג'חנון טעים.
חמין, פיטפיט(?) של אתיופים, ועוד די הרבה מאכלים
אינג'רה
לא מת גם על האוכל של עדותיי חחח..
לכל עם יש מאכלים טעימים יותר וטעימים פחות..
לאיטלקים למשל, לצד המנות המדהימות שלא חסרות במטבחם, יש הרבה אוכל חרא, הם לא יודעים איך להתנהל עם שני דברים - בשר אדום ולחם.
הכנתי לעצמי פעם מנה איטלקית מפורסמת - כבד בקר בנוסח ונציה. היה זוועה, בין הדברים הכי מגעילים שאכלתי חח..
אצל המרוקאים רוב המאכלים נשענים על השילוש הקדוש תועפות שמן-רסק עגבניות-פפריקה \ חריף ומכילים איזה חומר גלם זול לבישול ארוך בשילוש הזה.. לא משוגע על הז'אנר..
יש מאכל אמריקאי מסורתי בשם לחם תירס.
נתחיל מזה שלא מדובר בלחם אלא בעוגה לכל דבר ועניין, מבחינתי כשלמשהו יש מרקם של משהו בין עוגת סולת לעוגה בחושה, הוא מכיל 50 - 100 גרם חמאה וחצי כוס סוכר הוא כבר לא לחם חחח..
הכנתי פעם ישירות על בסיס מתכון אמריקאי, יצא די חרא. יבש כמו עוגת סולת ללא סירופ..
בפעמים הבאות שהכנתי שיניתי המון דברים - הגדלתי כמויות נוזלים, הוספתי תבלינים וכו'.. יצא די נפלא.
לכל עם יש מאכלים טעימים יותר וטעימים פחות..
לאיטלקים למשל, לצד המנות המדהימות שלא חסרות במטבחם, יש הרבה אוכל חרא, הם לא יודעים איך להתנהל עם שני דברים - בשר אדום ולחם.
הכנתי לעצמי פעם מנה איטלקית מפורסמת - כבד בקר בנוסח ונציה. היה זוועה, בין הדברים הכי מגעילים שאכלתי חח..
אצל המרוקאים רוב המאכלים נשענים על השילוש הקדוש תועפות שמן-רסק עגבניות-פפריקה \ חריף ומכילים איזה חומר גלם זול לבישול ארוך בשילוש הזה.. לא משוגע על הז'אנר..
יש מאכל אמריקאי מסורתי בשם לחם תירס.
נתחיל מזה שלא מדובר בלחם אלא בעוגה לכל דבר ועניין, מבחינתי כשלמשהו יש מרקם של משהו בין עוגת סולת לעוגה בחושה, הוא מכיל 50 - 100 גרם חמאה וחצי כוס סוכר הוא כבר לא לחם חחח..
הכנתי פעם ישירות על בסיס מתכון אמריקאי, יצא די חרא. יבש כמו עוגת סולת ללא סירופ..
בפעמים הבאות שהכנתי שיניתי המון דברים - הגדלתי כמויות נוזלים, הוספתי תבלינים וכו'.. יצא די נפלא.
באותו הנושא: