27 תשובות
מדיום רייר
וואל דאן
בגלל שאני לא מבינה בזה
אז הכי גבוהה כאילו שיהיה מבושל טוב
אז הכי גבוהה כאילו שיהיה מבושל טוב
אנונימית
מדיום וואל
מדיום
מדיום רייר
וול דאן.
אני אכן גרועה ^-^
אני אכן גרועה ^-^
סטייק רק מדיום מדיום וול
שואל השאלה:
איך אפשר לאכול סטייק מעל מידת עשייה מדיום :ן
זה מאבד את רוב המיצים והטעם
ואני אוהב רייר - מדיום רייר
איך אפשר לאכול סטייק מעל מידת עשייה מדיום :ן
זה מאבד את רוב המיצים והטעם
ואני אוהב רייר - מדיום רייר
יותר מדי מיצים זה כבר דוחה לטעמי זה לא טעים הדם. אם לזה התכוונת במילה מיצים.
שואל השאלה:
אין דם בבשר מוכשר, זה נקרא מיוגלובין.
הדם נעלם כבר מהשטיפה הראשונה
מיצים הכוונה לשיוש של הבשר, בין רקמות הבשר יש רקמות שומן שנמסות בטמפ מסוימת ומעל מידת עשייה מדיום השומן נעלם ונשרף ומה שנשאר זה נטו הבשר הקשה
אין דם בבשר מוכשר, זה נקרא מיוגלובין.
הדם נעלם כבר מהשטיפה הראשונה
מיצים הכוונה לשיוש של הבשר, בין רקמות הבשר יש רקמות שומן שנמסות בטמפ מסוימת ומעל מידת עשייה מדיום השומן נעלם ונשרף ומה שנשאר זה נטו הבשר הקשה
בשר מוכשר כאילו כשר?
שואל השאלה:
יאפ בבשר כשר, אין סיכוי שיהיה בו דם, המיצים האדומים זה משהו שנקרא מיוגלובין והוא בריא למאכל
יאפ בבשר כשר, אין סיכוי שיהיה בו דם, המיצים האדומים זה משהו שנקרא מיוגלובין והוא בריא למאכל
אה
בשר כשר זה לא טעים
בשר כשר זה לא טעים
שואל השאלה:
גם בלא כשר הם מנקים את הדם מהבשר, הוא עובר הרבה שטיפות בשביל שישאר נקי, ואז כששמים אותו על המנגל המיוגלובין מתפרק ומשתחרר עם רקמות השומן בצבע אדמדם
ואין ככ הבדל בין בשר מוכשר לבשר לא מוכשר, מבחינת טעם ואיכות.
גם בלא כשר הם מנקים את הדם מהבשר, הוא עובר הרבה שטיפות בשביל שישאר נקי, ואז כששמים אותו על המנגל המיוגלובין מתפרק ומשתחרר עם רקמות השומן בצבע אדמדם
ואין ככ הבדל בין בשר מוכשר לבשר לא מוכשר, מבחינת טעם ואיכות.
יש מצב אבל לדעתי הדרך שהם הורגיםאת החיה היא גרועה ובגלל זה. לדעתי זה לא טעים כמו בשר לא כשר. תקרא על זה קצת ותבין
שואל השאלה:
שחיטה כשרה היא שחיטה הומנית כביכול, שהורגים את הבעל חיים בזריזות מתחילים לנקות את הבשר ואז ממליחים אותו.
שחיטה לא כשרה היא אותו דבר, הורגים את הבעל חיים במהירות ואז מנקים את הבשר, רק שפה לא מוסיפים מלח רק זורקים למקפיא.
ההמלחה לא פוגעת באיכות הבשר, יש הרבה מקומות בארהב וארגנטינה שעושים אותו דבר כי זה גורם לבשר להתרכך
שחיטה כשרה היא שחיטה הומנית כביכול, שהורגים את הבעל חיים בזריזות מתחילים לנקות את הבשר ואז ממליחים אותו.
שחיטה לא כשרה היא אותו דבר, הורגים את הבעל חיים במהירות ואז מנקים את הבשר, רק שפה לא מוסיפים מלח רק זורקים למקפיא.
ההמלחה לא פוגעת באיכות הבשר, יש הרבה מקומות בארהב וארגנטינה שעושים אותו דבר כי זה גורם לבשר להתרכך
לאלא הם שוחטים אותה בדרך אחרת שגורם לחיה לפחד ולקפוא (להפעיל את השרירים שלה) וככה הבשר יוצא קשה במגום להרוג אותם בדרך הגיונית וחכמה אבל לא זה לא 'כשר'.
שואל השאלה:
השחיטה זהה, האמריקאים לא מכניסים ישר את הפרה למקפיא, הם שוחטים ומנקים במקום/ מקיזים את הדם בתלייה ואז מתחילים לנקות.
הטעם של הבשר פחות נקבע מהשחיטה, יותר מהיישון וסוג הפרה ואיכות הבשר שלה, כמו שיש וואגיו, קובה, אנגוס, הפרות בישראל פשוט מפיקות בשר פחות איכות ברוב המקרים בגלל שהטמפ אצלנו גבוהות מאוד התזונה הלא מגוונת שלהם והמרחב מחייה הזוועתי.
בשר כשר ובשר לא כשר הם אותו דבר - ההבדל הוא השחיטה וההמלחה
השחיטה זהה, האמריקאים לא מכניסים ישר את הפרה למקפיא, הם שוחטים ומנקים במקום/ מקיזים את הדם בתלייה ואז מתחילים לנקות.
הטעם של הבשר פחות נקבע מהשחיטה, יותר מהיישון וסוג הפרה ואיכות הבשר שלה, כמו שיש וואגיו, קובה, אנגוס, הפרות בישראל פשוט מפיקות בשר פחות איכות ברוב המקרים בגלל שהטמפ אצלנו גבוהות מאוד התזונה הלא מגוונת שלהם והמרחב מחייה הזוועתי.
בשר כשר ובשר לא כשר הם אותו דבר - ההבדל הוא השחיטה וההמלחה
שואל השאלה:
אה חשבתי לקפוא תרתי משמע, עכשיו קראתי שוב.
הם לא משתמשים בשיטה של הפחדה, הם הורגים בצורה הומאנית כמונו, וזה שהשרירים מתכווצים לא משנה כלום, כי אחרי שהחיה מתה הם מתרחבים שוב באותה צורה, כמו בשחיטה הכשרה.
אה חשבתי לקפוא תרתי משמע, עכשיו קראתי שוב.
הם לא משתמשים בשיטה של הפחדה, הם הורגים בצורה הומאנית כמונו, וזה שהשרירים מתכווצים לא משנה כלום, כי אחרי שהחיה מתה הם מתרחבים שוב באותה צורה, כמו בשחיטה הכשרה.
כי זה מגעיל לאכול את זה אדום וזה לא לעיס ;-;
מדיום/מדיום רייר
איכס, וול דאן זה לאכול סוליית נעל. אנשים לא מבינים בבשר
שאלות קשות נשאלות פה בשעות האלה של הלילה, עכשיו אני רעבה לסטק מדיום וול!
אנונימית
וול דאן
וכל אלו שצוחקים על זה תיחנקו, זה הכי בריא ככה זה הורג את כל החיידקים וגם רך
וכל אלו שצוחקים על זה תיחנקו, זה הכי בריא ככה זה הורג את כל החיידקים וגם רך
אני מבינה בבשר במשפחה שלי אוכלים הרבה בקר ואני אכלתי מלא בקר כל חיי ואצלנו זה תמיד מבושל היטב אבל שיהיה רך לא מבושל בהגזמה שזה יבש כי זה באמת מגעיל
בשר אדום זה לא עוף.