תשובה אחת
מצרכים (כ-20 עוגיות):
כוס וחצי (210 ג') קמח כוסמין מלא (או קמח לבן)
כפית דבש או סילאן
2 כפות מלאות (50 ג') חמאת בוטנים
2 כפות טחינה גולמית
בננה בינונית בשלה מעוכה עם מזלג
2 תמרים חתוכים דק/גרוסים
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים את כל החומרים
-בעזרת הידיים יוצרים כדורים מניחים על נייר האפיה ומשטחים לעוגיה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות לאחר קירור).
כוס וחצי (210 ג') קמח כוסמין מלא (או קמח לבן)
כפית דבש או סילאן
2 כפות מלאות (50 ג') חמאת בוטנים
2 כפות טחינה גולמית
בננה בינונית בשלה מעוכה עם מזלג
2 תמרים חתוכים דק/גרוסים
אופן הכנה:
-מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה.
-מערבבים את כל החומרים
-בעזרת הידיים יוצרים כדורים מניחים על נייר האפיה ומשטחים לעוגיה ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, עד שהעוגיות משחימות מעט בקצוות. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות לאחר קירור).
באותו הנושא: