8 תשובות
ממליץ לך לא לאכול כי זה כנראה מקולקל כבר
זה ממש לא מסובך להכין אורז
לא יקרה כלום, 6 ימים זה בסדר
שואל השאלה:
איך מכינים אורז?
איך מכינים אורז?
אנונימית
תרגילי הקומקום כליטר ורבע מים(לא צריך את הכל)
תחממי סיר לא גדול מידי עם כף שמן זית,בכוס מדידה שימי כוס אחת של אורז ותשפכי בתוך הסיר עם השמן תעבירו את האורז קלייה קצרה בסיר עד שהוא מעלה ריח של משהו כמו פופקורן,תשימי 2 וחצי כוסות מים רותחים ושליש כף מלח(בערך),תערבבי ותסכי ל15 דקות
את התהליך תתחילי על אש אחורית גבוה,וכשאת מכסה תנמיכי את האש לקטנה ואז תבשילי 15 דקות
בסוף "תפתחי" את האורז עם המזלג וזהו
תחממי סיר לא גדול מידי עם כף שמן זית,בכוס מדידה שימי כוס אחת של אורז ותשפכי בתוך הסיר עם השמן תעבירו את האורז קלייה קצרה בסיר עד שהוא מעלה ריח של משהו כמו פופקורן,תשימי 2 וחצי כוסות מים רותחים ושליש כף מלח(בערך),תערבבי ותסכי ל15 דקות
את התהליך תתחילי על אש אחורית גבוה,וכשאת מכסה תנמיכי את האש לקטנה ואז תבשילי 15 דקות
בסוף "תפתחי" את האורז עם המזלג וזהו
ממש לא מכנים כך אורז
על כל כוס אורז כוס וחצי מים
את לוקחת כוס אורז
שופחת לסיר עם כף וחצי שמן חצי כפית מלח מטגנת את האורז כשתי דקות מוסיפה.כוס וחצי מים חמים 12 דקות על אש נמוכה שהסיר יהיה סגור נותנים לאורז לנוח אחרי זה 5 דקות ובתאבון
על כל כוס אורז כוס וחצי מים
את לוקחת כוס אורז
שופחת לסיר עם כף וחצי שמן חצי כפית מלח מטגנת את האורז כשתי דקות מוסיפה.כוס וחצי מים חמים 12 דקות על אש נמוכה שהסיר יהיה סגור נותנים לאורז לנוח אחרי זה 5 דקות ובתאבון
אנונימי
אתה מכין ככה,אני ככה
כל אחד ודרך הבישול שלו
לי זה תמיד מצליח.
כוס וחצי מים האורז יוצא יבש טחון אחרי או אפשר לשים בפה
כל אחד ודרך הבישול שלו
לי זה תמיד מצליח.
כוס וחצי מים האורז יוצא יבש טחון אחרי או אפשר לשים בפה
אפשר גם אפשר אני מכין כל היום אורז בעבודה שלי