7 תשובות
לא אוהבת
זה סבבה, אם תשימי בטוסטר זה ישפר את הטעם. יהיה קרוב יותר ללחם.
בריא בטירוף ללא גלוטן וכמעט בלי פחמימות.
בריא בטירוף ללא גלוטן וכמעט בלי פחמימות.
שואל השאלה:
איך אתם מכינות את זה?
איך אתם מכינות את זה?
אנונימית
לדעתי כן בכללי טחינה זה די מדהים
כן זה ממש טעים
אנונימית
זה המתכון שאני משתמשת בו בדרכ ויוצא מצויין:
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש
4 ביצים
כפית אבקת אפייה (אפשר להחליף בסודה לשתייה אם אין)
מעט מלח
מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד - זה בסדר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש
4 ביצים
כפית אבקת אפייה (אפשר להחליף בסודה לשתייה אם אין)
מעט מלח
מערבבים את כל החומרים בקערה. הבלילה יוצאת דלילה מאוד - זה בסדר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 18-20 דקות. נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.
אנונימית
באותו הנושא: