92 תשובות
לא זה לא בריא
לא, זה לא בריא וזה שומני.
אבל אני בקושי אוכלת עוף
אבל אני בקושי אוכלת עוף
לא,גם בכללי אני לא אוהבת עוף.
לא
חוץ מכשעושים את זה על האש או קריספי אז כן
חוץ מכשעושים את זה על האש או קריספי אז כן
לא.
לא אבל אם זה שרוף טוב אז כן
לא זה דוחה בעייני
אבל יש כאלה שזה טעים להם אז לבריאות
אבל יש כאלה שזה טעים להם אז לבריאות
ברור, חולה על זה
לא :0
איכ לא
לא.
לא, את האמת שאני לא אוכלת את העור.
זה פשוט לא לטעמי.
זה פשוט לא לטעמי.
אני לא יכולה להתאפק
זה טעים כל כך
זה טעים כל כך
אנונימית
לא
לא סובלת את העור
לא סובלת את העור
לא, לא טעים לי
לא אני לא אוהבת את המרקם זה מגעיל אותי
כן ואני אוהבת גם למצוץ את העצמות ואת הדבר הקשיח הזה
אנונימית
לא
זה חוסם עורקים
זה חוסם עורקים
איכס לא
אף פעם לא הבנתי איך אנשים אוכלים את זה0.0
אף פעם לא הבנתי איך אנשים אוכלים את זה0.0
אנונימית
בתור ילדה ההורים שלי לא הרשו לי לאכול את זה אז הייתי אוכלת בסתר ואחר כך מחביאה את הצלחת
אנונימית
לא
רק בכנפיים
הקליפה יותר טעימה מהעוף
אנונימית
לא
אני צמחונית,אבל אם הייתי אוכלת עוף אז נראלי שלא.
איככס ברור שלא
זה טעיפ אבל כל החברות מחליטות להעמיס לנו את העוף בנוצות דוחות איכס.
מי יאכל את זה ככה
מי יאכל את זה ככה
לא
אמא שלי מורידה לפני שמבשלת
פעם פעם
לא איכ
כן זה החלק הכי טעים בעוף :)
מה שמתחשק באותו רגע
לא. לא טעים לי
כן ן ן
כשאבא שלי מכין הוא מוריד את העור
לא בלי זה מגעיל
איכס לא
אני לא אוכלת עוף
בכנפיים כן אבל בכללי לא
לא
לא
תקחו את העוף תביאו את הקליפה
אנונימית
תלוי, אם זה קריספי ושרוף אז כן לגמרי. אם זה רך ומדלדל אז זה איכ.
אנונימי
אם פעם לא חשבתי שיש מישהו שבכלל אוכל את העור, גם לא ניסיתי.
אבל המראה של העור דיי מגעיל אותי אז גם לא אנסה
אבל המראה של העור דיי מגעיל אותי אז גם לא אנסה
פעם אכלתי, עכשיו הבנתי שזה לא בריא וכבר לא אוכל את זה
לא
רק שזה קריספי חוולשה
פעם כשהייתי בגן הייתי אוכלת, היום לא
זה דיי משמין אבל לא אכפת לי סתם לא טעים
בעע לא
לא אני יותר מעוניין בבשר
לא, זה לא טעים ולא בריא
ממש כן אחי כל הטעם שם
אני צמחונית
הכי טעעים
פעם כשאכלתי בשר פשוט *אהבתי* את העור, ועוד אח שלי לא אכל אותו אז תמיד אכלתי את העור שלו בנפרד וזה היה ממש טעים
אני כן או לא מה שיוצא
כן, כי זה קריספי
תלוי
אם זה על האש, אני אוכלת את העור
אם זה בתנור אט בסיר, אני מורידה את העור
אם זה על האש, אני אוכלת את העור
אם זה בתנור אט בסיר, אני מורידה את העור
לא
אלא אם כן זה העוף בעל האש או בkfc
אלא אם כן זה העוף בעל האש או בkfc
העור זה הדבר היחיד הטעים בעוף אלוהים אדירים.. הבשר דוחה
אם אתם לא אוהבים תביאו לי p:
אם אתם לא אוהבים תביאו לי p:
האמת פעם ממש אהבתי את זה עד שחפרו לי כמה שזה לא בריא אז הפסקתי, ועכשיו פשוט המחשבה שזה אשכרה עור מגעילה אותי לול. אבל מבינה למה אנשים אוכלים את זה, בעקר שזה קריספי או מטובל ממש טוב
כן בטח זה הכי טעים בעוף
תאכלו צ'יפס אנשים( ;
כן זה החלק הכי טעים
חח לא
לא יודעת... תפוח אדמה יותר טעים
לא זה מגעיל
לא איככ
פעם הייתי אוכלת כשהייתי קטנה עכשיי כבר לא כי יש לזה מרקם גלי כזה בחלק בפנימי יותר
אנונימית
פעם אכלתי אבל איכס זה נשמע מגעיל עכשיו
גם כשהוא רך יש לזה טעם סקסי
אנונימית
זה החלק שסופג הכי הרבה טעם בעוף אז ברור
איך אני אוהבת את השאלות המיותרות הללו, ולא זה לא בריא
זה תלוי מה יש על העוף... אני לא בדיוק אוכלת את זה אני שמה בפה ואז מוציאה
זה נשמע מגעיל אבל אם יש רוטב אז טכנית יש את זה על זה הכי הרבה חח
זה נשמע מגעיל אבל אם יש רוטב אז טכנית יש את זה על זה הכי הרבה חח
לא
לא מסוגלת לסבול את העור.
איי אמ צמחוני
זאת אחת הסיבות העיקריות לזה שאני אוכלת עוף
פעם שאהבתי עוף אז כן הייתי אוכלת את זה אבל רק אם זה היה קריספי
1. דווקא העור של העוף נחשב לאחד החלקים הכי בריאים בו.
2. אם כבר אוכלים עוף אז יש לקחת בחשבון שזה בשר של חיה שהרגו אותה, בין שכבות הסיבי בשר יש עדיין סימנים של דם וגידים וכשמתקרבים לעצם סוג של ממברנה, לדעתי העור זה לא החלק שאמור להיות דוחה או מגעיל בכל זה.
"most of the fat in chicken skin is the healthy, unsaturated kind, beneficial to your heart. the next time you make chicken, then, it's okay to leave a piece of the skin on. according to the harvard school of public health, unsaturated fat can be associated with lowering your cholesterol and blood pressure."
מעבר לזה שגם אם העור לא היה בריא, אקסל/סוכר לבן ועוד אינספור דברים שאנחנו מכניסים לגוף מידי יום מזיקים לא פחות, ולפי מחקרים חדשים גם ירקות מסרטנים (ריסוס/עברו הנדסה גנטית), באופן ריאליסטי כל דבר הורג אותנו בעולם הזה, פשוט צריך להנות מדברים לא בריאים במיתון
2. אם כבר אוכלים עוף אז יש לקחת בחשבון שזה בשר של חיה שהרגו אותה, בין שכבות הסיבי בשר יש עדיין סימנים של דם וגידים וכשמתקרבים לעצם סוג של ממברנה, לדעתי העור זה לא החלק שאמור להיות דוחה או מגעיל בכל זה.
"most of the fat in chicken skin is the healthy, unsaturated kind, beneficial to your heart. the next time you make chicken, then, it's okay to leave a piece of the skin on. according to the harvard school of public health, unsaturated fat can be associated with lowering your cholesterol and blood pressure."
מעבר לזה שגם אם העור לא היה בריא, אקסל/סוכר לבן ועוד אינספור דברים שאנחנו מכניסים לגוף מידי יום מזיקים לא פחות, ולפי מחקרים חדשים גם ירקות מסרטנים (ריסוס/עברו הנדסה גנטית), באופן ריאליסטי כל דבר הורג אותנו בעולם הזה, פשוט צריך להנות מדברים לא בריאים במיתון
קישורים מצורפים:
לא חחח אני לא אוהב את זה
לאא
לאלאלאלאלאלאלאלאחאחאחאלאחאחאלא הלכתי להקיא בצד לא לאלא
כן אחד הטעים שיש.
רק בכנפיים
באותו הנושא: