12 תשובות
שואל השאלה:
מתכון הכי פשוט
אנונימית
יש הרבה באינטרנט
יש במאקו
זה ממש פשוט כל אחד יכול
שימי פסטה במים רותחים עם מלח עד שמוכן.
לרוטב תשימי רסק עגבניות עם טיפה עגבניות מרוסקות מלח פלפל ואורגנו
או שאם יש לך מוכן פשוט תחממי, אני אישית לא אוהבת
פשוט שימי במים חמים ותרתיחי ותבדקי כל כמה דקות אם זה נראה מוכן, אחרי זה תסנני את זה ותחזירי לסיר ושימי שם מלח ושמן
שואל השאלה:
כמויות?
אנונימית
כמה שנראה, אין כמויות מדוייקות... תטעמי מדי פעם ומה שצריך להוסיף תוסיפי
את מרתיחה מים בסיר עם חצי כף מלח עד שהם מבעבעים ושופכת פנימה את כמות הפסטה שאת רוצה.
בסיר נפרד את מטגנת בצל ופטריות חתוכות בשמן זית, מוסיפה רוטב עגבניות ועגבניות בשלות קצוצות דק דק עם כל המיץ וקצת מים, תבלינים (מלח, פלפל, אורגנו) וקצת סוכר, את נותנת לזה להתבשל על אש קטנה כדי שלא ישרף עד שזה מצטמצם. כשהפסטה מוכנה לטעמך את מסננת אותה ושופכת את הרוטב פנימה. ככה אני מכינה פסטה
שואל השאלה:
זה נכון לקחת כמה פסטות לשבור לחצי?
וכמה רסק לשים
אנונימית
אל תשברי את הפסטה, שימי אותה שלמה ותוך כמה שניות היא תרד למטה. רסק בערך כף אם את עושה רוטב רק לאדם אחד
שמי מים תחכי עד שיבעבעו שימי פסטה עדיף של אסם ל20 דקות וזהו רוטב זה תלוי איזה באלך
שואל השאלה:
עכשיו נזכרת לענות^
בכל מקרה תודה לכולם יצא לי ממש טעים.
אנונימית