5 תשובות
תלוי בקילו של הבשר טחון.
בעקרון אני חושבת שביצה לקילו. במידה וזה לא נדבק פשוט תוסיפי עוד ביצה.
שואל השאלה:
לא
קציצות מטוגנות
אנונימית
שואל השאלה:
אנחנו בדכ שמים עם פירורי לים ותבלינים אבל אני לא זוכרת כמה שמים
אנונימית
שואל השאלה:
אוקיי
תודה!!
אנונימית
הביצים נותנים לבשר להיות רכים יותר, אין צורך להוסיף בקציצות מטוגנת. ברוטב הן אמורות להיות רכות יותר. למטוגונות אפשר להוסיף שומן כבש, בצל מקורמל, פטרוזליה. אולי פירורי לחם קצת ותבלינים כמובן