3 תשובות
של קרין גורן מושלם
להדליק תנור 150 מעלות ולהניח תבנית עם מים רותחים ..

300 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
7 ביצים

7 ביצים שלמות קרות להקציף לקצף תפוח
ובהיר
להמיס את השוקולד והחמאה 2 דקות במיקרוגל או על הגז
לערבב רבע מקצף הביצים עם השוקולד ולאחר מכן לקפל את הביצים לשוקולד בעדינות
לשפוך הכל לתבנית 26
לאפות ב 150 מעלות כ 45 דקות העוגה תהיה מעט רכה
היא תתייצב במקרר

לאחר קירור..
ניתן למרוח גאנש שוקולד או קקאו ..
גאנש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
120 גרם שמנת מתוקה
להמיס במיקרוגל כ דקה וחצי לערבב ולשפוך על העוגה..
אנונימית
מצרכים

300 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
6 ביצים l
3/4 כוס או 150 גרם סוכר לבן
3 כפות אבקת סוכר

אופן הכנה
מחממים את התנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה (לא משנה איזה גודל) וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחמאה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
במיקסר עם וו בלון מקציפים את הביצים והסוכר במשך 10 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר.
מאחדים בעדינות את קצף הביצים ואת תערובת השוקולד, משטחים בתבנית ואופים 50-45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק, והיא בקושי יציבה.
מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות, להתייצבות.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים