11 תשובות
תלוי אם מרתיחים מים לפני או לא,
בעיקרון כ20-30 דקות
עשר דקות בערך.
שואל השאלה:
אם כן הרתחתי?
אנונימית
פשוט תוציאי פסטה אחת מהסיר ותטעמי
כתוב על השקית חהחה
ממש תלוי איך את אוהבת את הפסטה וזה תלוי בפסטה, תני לזה איזה 10- 15 דקות ופשוט תטעמי אחד ואם קשה תני לזה עוד קצת זמן :)
שואל השאלה:
^^^כן אבל אני רוצה לדעת כמה זמן בערך, אנשים רעבים פה חח
אנונימית
שואל השאלה:
תודה^
אנונימית
כתוב על האריזה של פסטה יבשה. לרוב בין 7 ל10 דקות.
אני לא תמיד הולך לפי הזמנים שעל האריזה, אני טועם באופן קבוע וכשאני מרגיש שעוד דקת בישול מרקם הפסטה מושלם אני מוציא אותה לרוטב, מוסיף מצקת ממי הבישול ומבשל אותה עם הרוטב בחום גבוה במשך דקה בערך, עד שמי הפסטה מצטמצמים והמרקם שלה טוב.

כמו כן פסטה מבשלים רק במים ברתיחה חזקה כמובן והזמנים שציינתי מתייחסים לפסטה ברתיחה חזקה. ברתיחה עדינה התזמון יכול להיות שונה.
עשר דקות
בין שבע דקות לרבע שעה מקסימום