4 תשובות
יש ליי
אמ פשוט תקחי את את האבקת פטריות
תעשי רוטב רוזה.
שזה רסק עגבניות ושמנת לבישול יחד.
תכתבי בגוגל מתכון לרוטב רוזה
שזה רסק עגבניות ושמנת לבישול יחד.
תכתבי בגוגל מתכון לרוטב רוזה
מיכל שמנת לבישול " השף הלבן "
טיפה שום כתוש
כפית שטוחה של אבקת מרק בטעם עוף או מרק בצל
גוש חמאה מתוצרת תנובה
איך מכינים:
אופן ההכנה:
1. לוקחים מחבת ומניחים אותה על האש.
2. לוקחים במזלג קטן את גוש החמאה ואיתה משמנים את המחבת
3. לאחר השימון משאירים את גוש החמאה בתוך המחבת כדי שימס.
4. מוסיפים למחבת את השום הכתוש ואבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שכל המרכיבים מתמוססים יחדיו.
5. מוסיפים את מיכל השמנת.
6. מערבבים עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.
7. שופכים את הרוטב על הפסטה.
טיפה שום כתוש
כפית שטוחה של אבקת מרק בטעם עוף או מרק בצל
גוש חמאה מתוצרת תנובה
איך מכינים:
אופן ההכנה:
1. לוקחים מחבת ומניחים אותה על האש.
2. לוקחים במזלג קטן את גוש החמאה ואיתה משמנים את המחבת
3. לאחר השימון משאירים את גוש החמאה בתוך המחבת כדי שימס.
4. מוסיפים למחבת את השום הכתוש ואבקת המרק ומערבבים בכף עץ עד שכל המרכיבים מתמוססים יחדיו.
5. מוסיפים את מיכל השמנת.
6. מערבבים עד שהתערובת אחידה ומביאים לרתיחה.
7. שופכים את הרוטב על הפסטה.
באותו הנושא: