2 תשובות
זה לפי דעתי נשמר לפי המספר את רק צריכה להזין את המספר שלך בווצאפ וליתר ביטחון תעשי גיבוי לצאטים יש אםשרות כזו בווצאפ
כן , לעשות גיבוי בטלפון הנוכחי ואז לעשות שחזר בטלפון החדש