התחברות
הרשמה
הכנתי פאי תפוחים ושחכתי לקלף אותם, יש לזה אותו טעם?
13 בספטמבר 2019, 16:47
מתכונים
מאפים
תפוחים
אפייה
3 תשובות
זה יהיה מגעיל.. הקליפה תיהיה דוחה
B
Babyhoe
נדמה לי שכן
O
Oka
לא, אבל זה בסדר טעויות קורות.
S
Smoke
באותו הנושא:
נכון זה מעצבן לקלף תפוח?
אני רוצה להרתיח תפוח אדמה חייב לקלף אותו רק אחרי אי אפשר לפני?
אם הכנתי ביצה קשה והקליפה שלה ממש נדבקה ברמה שאי אפשר היה לקלף אותה מה זה אומר?
יש לי המון פצעים יבשים, עם דם על הפנים, לקלף אותם או לחכות שהם יפלו לבד?
יש לי מן התמכרות כזו ללפצוע את עצמי בקרקפת ושהפצעים מתחילים להגליד לקלף אותם.
לפני שאני מכינה תפוחי אדמה במיקרו: לקלף את הקליפה או לא?
קירור ג'לי - הכנתי ג'לי וקיררתי אותו, כמה זמן צריך לחכות עד שהוא יהיה מוכן להגשה?
זה בסדר שאח שלי חותך סלט ומקלף תפוחי אדמה בהשגחה?
הכנתי ג'לי לשים אותו חם במקרר או לחכות?
הכנתי עוף עם תפוחי אדמה בתנור
אני מכינה תפוחי אדמה בתנור ואף פעם לא הכנתי איך אני יכולה לתבל שיצא טעים?