7 תשובות
כל מאכל שנהוג לאכול אותו מכיל במידה כזו או אחרת ערכים תזונתיים חיוביים.
אני מעריך ששתיים-שלוש נקניקיות איכותיות יכולות להוות תחליף למנת חלבונים.
כל דבר ניתן לאכול במידה, בלי להפריז,

אפילו שוקולד, כמה קוביות ביום יכולות להוות סוכר זמין לפני ספורט או כשיש נפילת סוכרים...
כמו שאני יודעת רופאים לא ממלצים על נקנקיות
לקחו בשר (שבפני עצמו הוא אמור להיות טוב), הרבה שומן, מלח, תבלינים, חומרי שימור ואת הכל עישנו (תהליך מפוקפק מבחינת התרומה התזונתית), יצא נקניק. מזון עתיר שומן רווי וחומרים כימיים שנועדו למנוע קילקול.
יש סוגי בשר וחלבון בריאים ומומלצים הרבה יותר. פעם בכמה זמן הילדים שלי אוכלים נקניקיות, וזה בסדר בכל הנוגע ל"הכל במידה"
נקניקיות זה רע, חד וחלק.
אפילו אם נסכים על אכילת בשר- רע לכשעצמו-
אז נקניקיות עשויות בדרך כלל מהבשר הנחות ביותר
ועל זה מוסיפים צבעים, טעמים, ריחות, מילוי סתם כדי לנפח
מרוב גועל אתה עוד מוסיף חרדל וקטשופ

לסיכום- רע מאד!
תשובתו של ניר פלוטקין מדוייקת - נקניקיות זה רע-רע-רע לבריאות!
[email protected]
ראשית נקניקיות מכילות ערב רב של שאריות עור ושומן הטחון ביחד עם עוף ובשר,
שנית, הן מכילות ניטריטים הידועים כמסרטנים.
נקניקיות מאד מאד לא בריאות!
כאחת שעובדת בזוגלובק לא נעים לי להגיד שאפילו טוחנים תנקניקיות ואת הנקניקים למיניהם
עם הנוצות ועם כל הלכלוך שמעבר לזה
עם תיכנסו למפעל תגעלו לגעת בהם
מה שאפשר לעשות להכין נקניקיות ביתיות בבית
קוני מעיים כמו צינור ממלאיים בבשר טחון ממספר 2 עם תבלינים של הבית בצל ירק
מיבשים את זה במקרר קצת ואחריי זה טובות לטיגון או לשים בחמין שזה גם טעים לכשעצמו
אנונימי