2 תשובות
1.ממיסים 150 גר' חמאה (לא להיבהל) בסיר בישול קטן.
2.מוסיפים שני בצלים בינוניים חתוכים דק ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
3.מוסיפים שתי חבילות פטריות שמפניון חתוכות גס ומבשלים על אש גבוהה עד שהנפח קטן בחצי.
4.מוסיפים כף קמח , חצי כוס יין לבן טוב (לא יין לבישול), מלח ופלפל ומבשלים על אש קטנה חמש דקות.
5. מוסיפים שני מיכלי שמנת מתוקה ומרתיחים על אש גבוהה.
6.מבשלים על אש קטנה עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
בתאבון!

גלי@
אפשר להוסיף לטיבול מעט אגוז מוסקט , זה מאד מוסיף.
אילת